EYN Jachtmakelaardij Noord West

Jacques van Seventer is onze jachtmakelaar voor Noord West Nederland en bemiddelt in de verkoop van boten met een ligplaats in Flevoland en Noord Holland. Door zijn klantvriendelijke opstelling en ruime commerciele ervaring zal iedere boot een nieuwe eigenaar vinden. Zowel de verkoper als de koper worden door Jacques begeleid in het verkoop- of aankoopproces. Zo ontstaat er duidelijkheid en zijn er geen onaangename verrassingen.

Het kopen of verkopen van uw zeilboot of motorboot doet u het liefst bij een betrouwbare jachtmakelaar. Vertrouwen dat uw huidige jacht snel en voor een eerlijke prijs wordt verkocht, of dat uw toekomstige boot veel vaarplezier oplevert. Bij het kopen of verkopen van een boot komt heel wat kijken. Het is dan prettig dat uw jachtmakelaar de zorgen rondom koop of verkoop tot een minimum weet te beperken. 

Door een nauwe samenwerking met de Flevo Marina in Lelystad is er een prachtige Verkoopsteiger beschikbaar om uw vaartuig aan te leggen. De Flevo Marina is gunstig gelegen en eenvoudig bereikbaar. Door de aanwezigheid van meerdere te koop liggende boten vergroot u uw verkoop kansen. Het zeer voordelige liggeld is per maand opzegbaar en u kunt blijven varen vanuit een prachtige en gezellige haven. Daarnaast zal uw boot altijd representatief aan de steiger liggen wat een goede eerste indruk achter laat bij potentiële kopers. Natuurlijk profiteert u ook van alle voordelen van EYN als u uw boot wilt verkopen vanuit uw huidige ligplaats. 

U bent van harte welkom voor een kopje koffie en een vrijblijvende kennismaking. Jacques ontvangt u bij de Flevo Marina en toont graag de Verkoopsteiger. Maakt u van te voren een afspraak dan weet u zeker dat Jacques tijd voor u heeft.

Gegevens vestiging

EYN Jachtmakelaardij Noord West
Overstag 20
8221 RG Lelystad
Nederland

+31(0)6 40948411
+31(0)6 40948411

De makelaar(s) van EYN Jachtmakelaardij Noord West

Jacques van Seventer