EYN is een moderne franchiseorganisatie binnen de watersportbranche

Paul van Rijswijk, eigenaar van EYN international BV, heeft jarenlange internationale ervaring opgedaan in botenland. Al deze ervaringen zijn gebundeld in een ijzersterke formule die uitgedragen wordt door zeer gemotiveerde makelaars in binnen-en buitenland. De franchisenemers zijn zelfstandige ondernemers. De EYN Makelaars!

De EYN jachtmakelaars, de franchisenemers, bemiddelen in alle soorten schepen. Zeilboten, motorboten, sloepen, speedboten, etc. Zowel nieuw, als gebruikt!

Onze makelaars zijn door de vele trainingen van alle markten thuis en werken geheel onafhankelijk en tegen een uiterst concurrerend tarief.

Naast boten verkopen hebben de EYN makelaars ook een begeleidende taak. Verzekeringen, financieringen, service, ligplaats… Er komt veel kijken bij het kopen van een boot. Gelukkig krijgen EYN makelaars veel training en hebben zij de kennis om de klant volledig te ondersteunen en te helpen.

Uit onderzoek is gebleken dat de grootste irritaties van (potentiële) klanten zijn:

  • Nooit teruggebeld worden
  • E-mails die onbeantwoord blijven
  • Aangevraagde brochures die nooit verstuurd worden
  • De hoge, niet onderbouwde prijzen van boten
  • De slechte service; ”garantie tot de brug”
  • De ondoorzichtigheid en onduidelijkheid waarmee vele makelaars opereren
  • Vage contracten, verschillende prijzen, etc.

Dankzij de eigen ontworpen draaiboeken, waaraan alle EYN makelaars zich moeten houden scoort EYN vele malen beter dan haar concurrentie. En natuurlijk het PSP programma (Personal Support Program) waarmee de makelaars geregeld getoetst worden en natuurlijk de eigen ontwikkelde CRM software (Custom Relationship Management). Hiermee is het gemakkelijker om de gemaakte afspraken na te komen en pas nu heeft de makelaar zijn volledige database onder controle. De EYN makelaar weet wat er speelt.

Het is van belang dat deze filosofie door alle EYN makelaars wordt uitgedragen. Dus regelmatige controles en goede ondersteuning zorgen ervoor dat het ABCD van EYN in ere gehouden wordt.

Aandacht
Betrouwbaarheid
Concurrerend
Duidelijkheid